Wintervakantie 2006

winter 2006   fotoalbum   links

Wanneer?

Van 14 januari t/m 21 januari.

Waar?

Samen met opa en oma Slagter in huis Kluibenschšdl in Westendorf Oostenrijk.

Van dag tot dag!

Zaterdag 14 januari.
Om 2 uur wakker geworden en om 2.45 uur vertrokken. Hele rit goed weer gehad en geen files gehad. Om 12.15 uur waren we in Westendorf. We konden al direct in het huisje. Het huisje staat direct naast de lift en skipiste. Broodje gegeten en toen ski's voor Sebastiaan gehaald. Ook nog aan het oefenen geweest. Sebastiaan opgegeven bij de skischool. Een stralende dag.
Zondag 15 januari.
We hebben lekker geslapen. Om 9.15 uur stonden we op de piste. Een half uur later begon de skiles en werden ze in groepen ingedeeld. Je had Sebastiaan verdrietig moeten kijken dat hij bij ons wegging. (SLIK voor ons). Het skiŽn kreeg hij niet goed voor elkaar. Halverwege de les wilde hij totaal niet meer. Hij wilde liever met ons skiŽn. Tussen de middag thuis een broodje gegeten. Weer een groot probleem, Sebastiaan wil niet meer naar de school. Robert is samen met hem heen gegaan en heeft hem daar toch achtergelaten. De middag skiles ging goed. Na de skiles is Robert nog met Sebastiaan 2 keer met de stoeltjes lift geweest. Dit ging echt goed. Morgen toch nog een dag skischool doen. De hele dag zon gehad.
Maandag 16 januari.
Vandaag weer een fantastische zonnige dag. Sebastiaan is weer naar de skischool geweest. Robert en Simone zijn met z'n tweeŽn aan het skiŽn geweest. Sebastiaan heeft veel geleerd op skiles. Na de skiles hebben we Sebastiaan nog mee naar boven genomen met de stoeltjeslift. Benjamin heeft het leuk gehad met opa en oma Slagter. Met de slee en op de bips naar beneden glijden. Morgen gaan we met z'n drieŽn skiŽn.
Dinsdag 17 januari.
De kinderen waren al om 6 uur wakker. Vandaag bewolking met af en toe een zonnetje. Wij hebben Sebastiaan meegenomen en zijn naar boven geweest. Hij kan goed met ons mee komen op de blauwe piste. We hebben vandaag veel kilometers afgelegd. Benjamin is aldoor aan het sleetje rijden en op zijn bibs van de heuvel afglijden. Vanavond zijn we nog bij de skipiste geweest omdat deze nu verlicht was.
Woensdag 18 januari.
Het heeft gesneeuwd vannacht en het blijft de hele dag ook sneeuwen. Vanmorgen zijn we aan het lopen geweest en lekker dollen in de sneeuw. 's Middags hebben de kinderen even geslapen. Later in de middag hebben we weer een wandeling gemaakt. 's Avonds is Robert nog met opa Johan de kroeg in geweest. Er is ongeveer 40 cm sneeuw gevallen.
Donderdag 19 januari.
Toen de gordijnen open gingen was het een strak blauwe lucht. Vandaag is Sebastiaan met papa en mama naar boven geweest. Door de verse sneeuw was het moeilijk voor Sebastiaan. 's Middag alleen maar beneden op de oefenpiste geweest. Dit gaat ontzettend goed. Dan is hij onze skileraar. Benjamin vermaakt zich ook met opa en oma. De sneeuw vindt hij geweldig.
Vrijdag 20 januari.
Het zonnetje scheen weer en het wordt weer een prachtige dag. Simone is de hele dag met Benjamin opgetrokken en Sebastiaan is samen met Robert aan het skiŽn geweest. Tussen de middag op een terras gezeten. 's Avonds de auto gepakt en klaar voor vertrek.
Zaterdag 21 januari.
Vannacht had het gesneeuwd en dus moesten we de sneeuwkettingen om doen. Om half acht vertrokken en we moesten tot de snelweg de kettingen om houden. Net na de grens met Oostenrijk begon de lucht op te klaren. Onderweg hebben we bijna geen regen gehad. Het was een goede rit en we waren om ongeveer 17.00 uur thuis. De wintersport was weer geslaagd.

Zend een mail naar robert@familieslagter.eu voor vragen of suggesties over deze Internet pagina's.
Copyright © 2006 by Robert Slagter
Laatste update: 21 januari, 2006