Wintervakantie 2005

winter 2005   fotoalbum   links

Wanneer?

Van 29 januari t/m 9 februari.

Waar?

In Haus Kalkschmid te Westendorf Oostenrijk. Opa en Oma Slagter hebben een appartement gehuurd.

Van dag tot dag!

Zaterdag 29 januari.
Om 4 uur weggereden en om 14.00 uur waren we in Westendorf. Onderweg van alles gehad. Het begon met mist, lichte sneeuw, opkomende zon, en files.
Zondag 30 januari.
's Morgens eerst opa en oma gefeliciteerd met hun 35-ste trouwdag en na het eten ski's gehaald voor Sebastiaan en toen naar de skipiste. Hij had eerst van die onderbind ski's maar die waren niks. Werden we op gewezen door een skileraar. Toen normale ski's opgehaald. Eerst wilde Sebastiaan niet maar op een gegeven moment begon hij het toch leuk te vinden. Om 16:00 uur zijn we met een arrenslee naar Aunerhof gereden en hebben daar gegeten.
Maandag 31 januari.
Vanmorgen sneeuwde het. We zijn naar de piste gegaan waar Sebastiaan weer aan het skiŽn is geweest. Hij had er direct plezier in. Benjamin vond het ook leuk om in de sneeuw te spelen. Tussen de middag hebben de kleintjes geslapen en we zijn laat in de middag weer naar de piste geweest. Oh wat vindt Sebastiaan het leuk.
Dinsdag 1 februari.
Vannacht meer dan 30 cm sneeuw gevallen en vanmorgen sneeuwde het nog steeds. Naar de skipiste gegaan waar Sebastiaan eerst in de sneeuw aan het spelen is geweest en later aan het skiŽn. Tussen de middag bij een skihut wat gegeten. 's Middags zijn we met Sebastiaan met de lift naar boven geweest op de oefenpiste. Hij krijgt steeds meer gevoel voor het skiŽn.
Woensdag 2 februari.
Er lag vanmorgen ongeveer 30 centimeter nieuwe sneeuw en het sneeuwde nog steeds. Het zou de hele dag blijven sneeuwen. 's Morgens hebben we een wandeling gemaakt en heel veel met de sneeuw gespeeld. Oh wat vond Sebastiaan het leuk. Aan het eind van de middag heeft hij nog even op de ski's gestaan.
Donderdag 3 februari.
Het sneeuwde nog steeds. Vanmorgen de auto's uitgegraven. Lag wel 1 meter bovenop en er omheen. Toen naar de piste geweest waar Sebastiaan weer aan het skiŽn is geweest. 's Middags zijn wij met z'n vieren aan het lopen geweest.
Vrijdag 4 februari.
Vanmorgen naar de piste geweest. Sebastiaan aan het skiŽn geweest. Het gaat steeds beter en hij mag het graag doen. Tegen 15:00 uur naar het open veld geweest waar we een sneeuwpop hebben gemaakt. Simone en Sebastiaan hebben een lange wandelpad door de sneeuw gemaakt. Je zakt aldoor tot je heupen toe weg in de sneeuw.
Zaterdag 5 februari.
Het was stralend weer, een blauwe lucht. De gehele dag bij en op de piste geweest. Met Sebastiaan voor het eerst met de stoeltjeslift geweest en toen naar beneden. 's Morgens ging het niet zo goed maar 's middags kon hij al helemaal alleen naar beneden.
Zondag 6 februari.
De zon scheen weer en zijn dus met de cabine naar boven gegaan. Daar zijn we naar een hut gelopen waar we tussen de middag wat gegeten hebben. We wilden 's avond uit eten gaan maar Robert was ziek geworden. Dan de volgende dag maar.
Maandag 7 februari.
Weer een stralende dag en het zou ook de rest van de week zo blijven. We zijn eerst met Sebastiaan aan het skiŽn geweest en 's middags zijn Simone en Robert alleen naar boven geweest. 's Avonds zijn we nu wel uit het eten gegaan.
Dinsdag 8 februari.
De laatste morgen hebben Robert en Sebastiaan op de skiís gestaan. 's Middags bij het carnaval optocht gekeken en daarna de koffers en de auto ingepakt. Klaar voor de terug reis.
Woensdag 9 februari.
Het weer zag er goed uit voor de terugreis. Tegen 8:20 uur zaten we in de auto en om 16:50 uur waren we thuis. Een hele mooie vakantie gehad.

Zend een mail naar robert@familieslagter.eu voor vragen of suggesties over deze Internet pagina's.
Copyright © 2005 by Robert Slagter
Laatste update: 9 februari, 2005