Wintervakantie 2004

winter 2004   fotoalbum   links

Wanneer?

Van 12 maart t/m 19 maart.

Waar?

Opa en Oma Slagter hebben een huisje gehuurd bij Landal Greenparks en wij mochten met ons viertjes mee.

Van dag tot dag!

Vrijdag 12 maart.
Rond 12 uur vertrokken richting Eerbeek en daar aangekomen rond 14.00 uur. Een mooier type huisje gekregen dan we geboekt hadden. Met openhaard en bad. Je hebt hier veel ruimte rond het huisje.
Zaterdag 13 maart.
's Morgens een wandeling gemaakt over het park. 's Middags naar het zwembad geweest. Sebastiaan blijft constant in het water en is 2 maal alleen van de glijbaan geweest. 's Avonds zijn we naar Simone haar vaders verjaardag geweest.
Zondag 14 maart.
We hebben 's morgens een lange wandeling gemaakt in het bos en 's middags weer naar het zwembad geweest. Sebastiaan kan zelf zijn hoofd boven water houden en vindt het diepe ook echt leuk.
Maandag 15 maart.
Trijnie heeft de hele dag ziek op bed gelegen. We zijn met z'n vijfjes aan de wandel geweest in het bos. Natuurlijk ook weer gezwommen. Sebastiaan vindt het echt te gek in het zwembad.
Dinsdag 16 maart.
Vandaag naar Burgers' Zoo in Arnhem. Hier zijn we de gehele dag geweest. Een hele mooie dierenpark.
Woensdag 17 maart.
Het was prachtig weer, lekker buiten zitten. Sebastiaan, Simone en Robert op de fiets naar Eerbeek geweest en terugreis door het bos. 's Middags ook weer aan het zwemmen geweest. Oh wat durft Sebastiaan veel, springt zo van de hoge rand in het water en wil constant van de glijbaan af.
Donderdag 18 maart.
Johan, Trijnie en Sebastiaan aan het fietsen geweest en wij zijn met Benjamin aan de wandel gegaan. Je kunt hier mooie wandelingen maken. Ook zijn we weer aan het zwemmen geweest. Het zwembad staat pal achter ons huisje.
Vrijdag 19 maart.
De vakantie is weer voorbij, en rond 12 uur waren we weer thuis. Een hele leuke week gehad.

Zend een mail naar robert@familieslagter.eu voor vragen of suggesties over deze Internet pagina's.
Copyright 2004 by Robert Slagter
Laatste update: 20 maart, 2004