Wintervakantie 2003

winter 2003   fotoalbum   links

Wanneer?

Van 11 januari t/m 18 januari.

Waar?

We hebben een appartement gehuurd, Appartement Via Claudia Augusta, in Fiss. We nemen Opa en Oma Slagter mee.

Van dag tot dag!

Zaterdag 11 januari.
12 Uur 's nachts vertrokken en om 9.15 uur getroffen in Nassereith in Oostenrijk waar opa en oma Slagter hebben overnacht. We hebben hier nog een ontbijt gehad en zijn daarna doorgereden naar Fiss waar we om ongeveer 11.30 uur aankwamen. 's Middags nog even het dorpje doorgelopen. Een zonnige dag geweest.
Zondag 12 januari.
Het weer was weer zonnig. We zijn 's morgens naar Bertas Kinderland gelopen. Na 14.00 uur zijn Simone en Robert nog aan het skiën geweest.
Maandag 13 januari.
De hele dag aan het skiën geweest. Opa en oma hebben de hele dag op Sebastiaan en Scooby gepast. Tegen het einde van de middag begon het sneeuwen.
Dinsdag 14 januari.
Een mooie laag sneeuw gevallen vannacht, ongeveer 15 centimeter. Het werd weer mooi weer. Weer bij Bertas Kinderland geweest. Simone, Robert en Scooby hebben een wandeling van ongeveer 10 kilometer gemaakt.
Woensdag 15 januari.
Weer een ski dag en het was een zonnige warme dag.
Donderdag 16 januari.
Een bewolkte en frisse dag. Vandaag met z'n allen naar Serfaus gelopen. 's Avonds zijn we aan het avond-roddelen geweest met een slee over de skipiste. En dat ging snel naar beneden. Robert was zijn slee nog kwijtgeraakt doordat hij uit een bocht gevlogen was.
Vrijdag 17 januari.
Weer een dagje Bertas Kinderland. Lekker in de zon gezeten. Robert en Simone en Scooby zijn met de slee afgedaald naar Ladis. We zijn onderuit gegaan en Simone kreeg een tand door haar lip. Verder alles goed afgelopen. Scooby voor het eerst in een gondelbaan.
Zaterdag 18 januari.
7.15 uur vertrokken naar huis. Het was goed weer onderweg en we waren om 17.15 uur thuis.

Zend een mail naar robert@familieslagter.eu voor vragen of suggesties over deze Internet pagina's.
Copyright 2002 by Robert Slagter
Laatste update: 18 januari, 2003